Wat is Duitslandkrediet?

LET OP!

Interbank: Wonen en werken in Nederland verplicht.

Met ingang van 1 juli jongstleden heeft Interbank haar beleid wat betreft het toekennen van leningen gewijzigd. Deze wijziging houdt in dat Interbank alleen klanten een lening verstrekt die werken en wonen in Nederland. Voor inwoners van grens (streek) gebieden van België en Duitsland betekent dit dat wij u helaas niet meer van dienst kunnen zijn.

Interbank, een van onze partnerbanken, is niet de enige bank die deze wijziging heeft doorgevoerd. De wijziging geldt ook voor andere partnerbanken. U moet in Nederland wonen en in Nederland werkzaam zijn om een lening te kunnen afsluiten en hiermee aan de  acceptatievoorwaarden te voldoen. Het grensstreekkrediet komt hiermee te vervallen.

 

Onze belofte aan u

Welk financieel product het ook betreft de adviseurs van KredietMobiel selecteren voor u het beste aanbod uit de markt. Of het nu gaat om een financiering voor een auto, keuken, verbouwing of wat dan ook. U wensen en uw specifieke situatie staan bij ons voorop!  KredietMobiel gaat voor maatwerk. Snelheid van handelen is onze sterke troef. Binnen 24 uur ontvangt u een passende offerte.

Duitslandkrediet, speciaal voor Nederlanders die in Duitsland wonen.

Neem nu nog contact op met Team KredietMobiel en informeer naar de voorwaarden.

 

geldlenenkostgeld