Een persoonlijke lening

U weet precies waar u aan toe bent met onze Persoonlijke Lening. U krijgt de garantie van vaste lage maandlasten, een vaste rente en een vaste looptijd.

U hoeft uw duurdere aankopen niet langer uit te stellen. Met een Persoonlijke Lening via KredietMobiel realiseert u eenvoudig en goedkoop al uw wensen.

Dit is een lening met een vast termijnbedrag, een vaste rente en een vaste looptijd.

Deze lening is hierdoor zeer geschikt om te gebruiken voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur. De looptijd kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf.

Deze lening is geschikt voor:

  • klanten die op zoek zijn naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente.
  • klanten die minimaal 21 en maximaal 67 jaar oud zijn.
  • klanten die een vast leendoel hebben.

Deze lening is minder geschikt voor:

  • klanten met een terugkerende geldbehoefte.
  • klanten die regelmatig extra willen aflossen.

 

Voordelen persoonlijke lening

Met de Persoonlijke Lening via KredietMobiel.nl leent u een vast bedrag tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. U weet precies welk bedrag u leent, welk maandbedrag u betaalt en wanneer de lening is afgelost. Lekker duidelijk en helder, zonder verrassingen. Goed geregeld door duidelijk en persoonlijk advies door de adviseurs van KredietMobiel.nl

Nadelen persoonlijke lening

De rente van deze lening ligt over het algemeen hoger dan de rente van een Doorlopend Krediet. Met de Persoonlijke Lening kunt u de afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen.

U kunt ook niet kosteloos extra aflossen. Alles is van tevoren afgesproken. Wilt u een flexibele lening voor extra financiële ruimte? Dan is een Doorlopend Krediet wellicht geschikter voor u.

Bereken hier een indicatie van het bedrag dat u maximaal kunt lenen.

Wilt u meer informatie over lenen? neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen

en vraag onze adviseurs om persoonlijke hulp.

 

geldlenenkostgeld